Sangkurs

Jeg tilbyr to kurskonsepter, Syng med overskudd og glede og Your Voice. Det førstnevnte konseptet er tilpasset korensembler og deres dirigenter, mens det andre er ment for ungdom i alderen 13-18 år.

mbkor.jpg

Syng med overskudd og glede

I samarbeid med korets dirigent skreddersyr jeg et kurs som tilbyr koret akkurat det dere ønsker.

Forslag til innhold (kan tilpasses):
- Lytte inn til hverandre, klinge som én stemme
- Formidling
- Stemmebruk i ulike sjangre
- Hvordan få det lille ekstra i forkant av en konsert!
- Fokus på kropp, holdning, støtte, pust
- Timani er en metode som trener opp en bedre koordinasjon i kroppen. Øvelsene er enkle og effektive og sangere og musikere har oppdaget store endringer over kort tid. Metoden er utviklet for musikere og sangere av pianisten Tina Margareta Nilssen.
- Ved behov kan jeg ta “enkelttimer” med stemmegrupper eller enkeltsangere som enten strever litt eller har ekstra utfordringer som solopartier og lignende

Priser:
Kurshelg, lørdag & søndag (inntil 5 timer)
kr 10 000,-

Kurshelg, lørdag eller søndag (inntil 5 timer)
kr 5 000,-

Kurskveld, ukedag (inntil 3 timer) 
kr 3 500,-

NB! Avlysning av kurs- og seminarvirksomhet må skje senest 7 dager i forkant av avtalt dato. Avlysning etter dette vil bli belastet med 50% av avtalt beløp.Tidligere arbeidsgivere:
Cantus, A Capellissimo, Selbuklang, Kvål Songlag, Selbu korensemble, Capella, Stor og små korinteren, Heimdal videregående skole, Åsheim Ungdomsskole, Heimklang, NTNU-Institutt for musikk, Norsk Sangerforum


Your Voice

En helgeworkshop for ungdom (13- 18 år) som munner ut i en avsluttende konsert for venner, bekjente og familie.

I løpet av helga vil du få to enkelttimer med meg, på et eget rom og du vil lære deg to ensemble nummer med de andre deltagerne. I løpet av de to enkelttimene med meg vil du få tips rundt sangteknikk og vi vil utforske ulike måter som du kan formidle sangen. Den andre instruktøren kommer til å ta seg av inn øvingen av de to ensemble numrene. Her kommer dere til å leke med lytting, samklang og ulike måter å bruke stemmen på. Jeg kommer også til å ta meg av felles oppvarmingen begge dager og her vil dere få med dere et knippe øvelser som dere kan ta med dere hjem til øvingsrommet. Vi kommer til å legge enkel regi underveis og muligens bruk av rekvisitter.

Vi sørger for drikke og noe å bite i underveis. Alle tar med matpakke til lunsj.

Alle forbereder:
- Et solonummer hver
- To ensemble nummer bestemt av kursholderne

Pris for kurshelg
1 490 kroner pr. person

NB! Avbestilling av deltakerplass må skje senest 7 dager i forkant av avtalt dato. Avlysning etter dette vil bli belastet med 50% av avtalt beløp.


Tilbakemeldinger fra kursdeltakere

Kursholder var kjempeflink! Ga av seg selv og det tydelig en kompetent og kunnskapsrik dame. Kursholder var superflink til å støtte/motivere folk.
Kan både pushe og dra.
Hadde noen store aha opplevelser i løpet av kurset. Følte meg ivaretatt, trygg, veldig kunnskapsrik og hyggelig kursholder, skummelt og bra.
Dyktig og sympatisk kursholder!
Skjønner jeg må jobbe med støtte og tørre å ta plass.
Kursleders engasjement og personlighet og tilstedeværelse
og evne til å skape trygg stemning
Inspirerende kursholder, ny innfallsvinkel på sang/musikk

Mai-Britt instruerer sang på en tydelig og forståelig måte. Hun greier å få kropp, stemme, uttrykk og formidling til å bli en helhet for sangerne. En flott motivator som evner å få sangerne til å strekke seg litt ekstra.
— Sigrun Hove, dirigent Byneset Songlag & musikklærer på Åsheim