Sangtimer

Jeg har stor tro på at det er viktig å se sangstemmen i en helhet som en del av hele mennesket. Sangstemmen reflekterer ofte hvordan man har det både mentalt og fysisk. Med utgangspunkt i Timani, som er en helhetlig tilnærming til sang- og instrumentalutøvelse, får du øvelser som "vekker opp" og gir kroppen fysisk erfaring - slik at du kan utnytte til fulle potensiale som sanger. Jeg tar alltid utgangspunkt i deg når jeg underviser og veileder ut i fra det jeg hører i talestemmen. Sammen utforsker vi hva som ligger i stemmen din og beholder dens egenart. Les mer om Timani her.

Sangtimer er for deg som:

–      Ønsker enda mer glede av å synge

–      Ønsker mer selvtillit i sangen

–      Ønsker å kommunisere tydeligere gjennom talestemmen

–      Ønsker mer volum og kraft i stemmen

–      Ønsker å utvide stemmeomfanget

–      Ønsker å bli god på formidling

–      Ønsker grunnleggende forståelse for støtte og pust


Priser:
Sangtime, 60 minutter
kr 600,-

Sangtime, 30 minutter
kr 400,-


Tilbakemeldinger fra sangelever

Mai-Britt er ikke noen «vanlig» lærer. Hun er av den typen som også lærer av sine elever. Hun har ingen stengte dører, men utforsker alle veier og har et engasjement utenom det vanlige. I jobb-sammenheng er hun profesjonell, pålitelig, og omtrent alltid tilgjengelig til å gi råd og veiledning. Personlig vil jeg si at hun er uselvisk, utforskende (nysgjerrig) og oppfinnsom

— Kjellfrid Sand
Takk for alle fine samtaler og for all hjelp! Du har virkelig stilt opp for meg, og egentlig vært ganske fantastisk. Du har ikke bare hjulpet stemmen min, men du har sett og hjulpet hele meg. Dette er jeg så takknemlig for.”

— Anne Wiik
Du er en fantastisk lærer som ikke bare har hjulpet meg til å bli en bedre sanger, men også utviklet meg som menneske.
— Sigrid Marie Bråten
Du har fått meg til å oppdage nye sider ved stemmen som jeg aldri trodde at jeg hadde.Tusen takk for all hjelp og støtte de siste to årene.
— Maiken Larsbråten Hosen
Det er vel deg jeg har å takke mest for etter min tid på Heimdal vgs. Jeg har utviklet meg kjempemasse, både i sang og personlig generelt. Du har lært meg uendelig mye, og sangtimene har vært de beste timene jeg har hatt på videregående. Det har vært kjempegøy å synge med deg, og jeg kommer til å savne deg masse.
— Cathinka Mælhum
Mai-Britt viser en genuin interesse for det hun holder på med og jeg har følt meg godt ivaretatt av henne, hun har glimt i øyet og er et varmt og empatisk menneske. Anbefales.
— Berthe Dokken Molland